Bereikbaarheid

Gewerkt wordt enkel op afspraak op werkdagen van maandag tot en met zaterdag. Afspraken in de avonduren zijn tevens mogelijk. Geen wachtlijst! Binnen een week na aanmelding kan de intake plaatsvinden. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0650122120 / 0032-89240965. Bij geen gehoor kunt u een bericht inspreken, voorzien van uw naam en telefoonnummer. Binnen 24u nemen wij contact met u op. U kunt ook een email sturen: info@bastian-mediation.nl

Locatie

In principe stellen wij onze diensten niet afhankelijk van een enkele locatie. Flexibiliteit / mobiliteit staat hoog in het vaandel. In onderlinge afstemming zal de specifieke locatie nader worden bepaald. Er zijn meerdere locaties in Maastricht beschikbaar. De locaties zijn per openbaar vervoer en per auto uitstekend bereikbaar. Vanzelfsprekend is een landelijke door u verkozen locatie ook bespreekbaar.

Kosten

Bastian Mediation hanteert een tarief voor particulieren vanaf 150 euro (excl btw) per uur en voor bedrijven en organisaties vanaf 175 euro per uur (excl btw). Verder is een standaardvergoeding gebruikelijk voor aanvullende gemaakte kosten, zoals reiskosten (40 cent per kilometer) of materiaal-kosten. Mocht er behoefte zijn aan het inschakelen van andere professionals tijdens het proces, dan worden hiervoor uiteraard aanvullende kosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen worden de kosten in gelijke delen door de verschillende partijen gedragen. De ervaring leert dat ongeveer 3 sessies van 2 a 3 uur volstaan.

Rechtsbijstandverzekering:
Mediation is tegenwoordig bij diverse rechtsbijstandverzekeringen gedekt. Echter, dit is niet automatisch. Een aantal verzekeraars dekt wèl specifiek mediation bij echtscheiding of arbeidsconflict.

Over het algemeen geldt dan de voorwaarde dat u een NMI Mediator inschakelt. Bastian Mediation voldoet aan dat vereiste en het kan dus goed mogelijk zijn dat u (een belangrijk deel van) onze kosten kunt verhalen op uw rechtsbijstandsverzekering. Deze verzekeraars zijn o.a. AEGON, ANWB, DAS Pluspakket, Direct verzekeren en de Europeesche. Bestudeer de meest recente polisvoorwaarden dus goed en/of neem ze mee tijdens het intakegesprek.

Adresgegevens

Bastian Mediation
St Jacobstraat 3
6211 LA (Vrijthof) Maastricht
Nederland

Telnr: 0650122120
E-mail: info@bastian-mediation.nl