Bastian Mediation helpt

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Het aanbieden van mediation en de mediator die bekend is op het gebied waar uw kwestie of conflict speelt.
  • Het implementeren van mediation vaardigheden als tussenstap in klachten- en bezwaar-procedures van semi-overheid, grote organisaties en MKB.
  • Het verzorgen van training on the job binnen uw organisatie of bedrijf. Trainingen zoals omgaan met weerstanden, conflicten en het verzorgen van intake en selectie voor mediation geschikte kwesties.

Ronald Bastian

Ronald BastianIets voor mensen en organisaties mogen betekenen, mensen motiveren en inspireren dat drijft mij. Naast de passie voor mijn gezin, sport, lezen, reizen en persoonlijke ontwikkeling.

Betrokken

Als Mediator ben ik betrokken bij conflicten en kwesties bij burger en overheid, reïntegratie, ontslagzaken, arbeidsverhoudingen, conflicten in de sportwereld en onderwijsomgeving, zakelijke geschillen en bij onenigheid met buren of familie.

Erkend Mediator

Inmiddels ben ik in het voorjaar van 2008 na het volgen van de opleiding tot Mediator door het Nederlands Mediation Instituut erkend tot Mediator en geregistreerd. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Mediator Vereniging (NMV).

Toegevoegde waarde

Mediation biedt veel toegevoegde waarde en voordelen en vormt bijvoorbeeld net als sport een belangrijk bindmiddel voor mens en maatschappij. Ik hecht er veel waarde aan dit verder uit te dragen. Bastian Mediation streeft naar tevreden klanten die na een of meerdere meetingen gezamenlijk de draad in harmonie en op goede wijze op kunnen pakken. Permanente educatie, het ontwikkelen van expertise en inzicht in het vakgebied Mediation staat bij ons hoog in het vaandel.

Mediation doet recht!

Uw kwestie of conflict vormt het vertrekpunt. Gezamenlijk werken we aan een gedragen oplossing zonder kostbare en slepende juridische procedures. Er wordt naar u geluisterd, u voelt zich gehoord en echt geholpen. Uw mening en inzichten worden daarbij volledig gerespecteerd.

Op deze website en op de bijgevoegde vindt u meer nieuwe ontwikkelingen over mediation. Kijk ook eens op www.nmi-mediation.nl

Maatschappelijke betrokkenheid


Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag, morgen of nooit. 10% van de opbrengst van elke geslaagde mediation door onze onderneming komt direct ten goede aan KIKA - kinderen kankervrij - (www.kika.nl).